مراسم روز دانشجو

۲۱ آذر ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۲ کد : ۲۹۳۰۴ سامانه ها
مراسم روز دانشجو

بازدید معاونین فرهنگی و دانشجویی و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از دانشکده پرستاری شهرستان گرمی مغان در مراسم روز دانشجو مورخ 18 آذرماه  با حضور دکتر مهدی رهبر معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر افشان شرقی معاون آموزشی، مدیر امور دانشجویی، مدیر امور پشتیبانی و رفاهی، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی و رئیس اداره سراهای دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، از دانشکده پرستاری شهرستان گرمی مغان بازدید بعمل آمد. آشپزخانه در حال احداث و سلف دانشکده، سرای دانشجویی در حال احداث، اتاق اداره مشاوره، کلاس‌های درسی و امکانات و تجهیزات آموزشی در ابن بازدید مورد بررسی قرار گرفت .
 در جریان سفر معاونین فرهنگی و دانشجویی و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به گرمی و حضور در دانشکده پرستاری این شهرستان، جلسه پرسش و پاسخ با حضور دانشجویان در سالن اجتماعات این دانشکده برگزار شد .

نظر شما :